korkea vai matala tuulilasi

3 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
tuomo63
korkea vai matala tuulilasi

Nyt on sitten tonni takana uudella mp3:lla. loistopeli ajella, mutta satasen vauhdissa rupeaa kypärässä jo olemaan sellainen meteli etttä se vie nautinnon koko ajosta. Olen kokeillut sekä avokypärällä että umpikypärällä, Schuberth S2, sama tilanne. Johtuu kuulemma siitä, että tuulilasi ohjaa ilmavirran kypärän keskelle? Ajoasennon muutos vähän autaa, mutta sitten taas ajaminen on vähän luonnotonta. Onko kokemusta matka-ajosta, kumpi olisi parempi, matala vai korkea tuulilasi? Ja mistä laseja voisi tilata ja mikä on hintataso?

pugt200
Käyttäjän pugt200 kuva
Kuka mitäkin haluaa

Tämä kysymys jakaa aina mielipiteet, koska kumpikaan ratkaisu ei ole täydellinen. Itse suosin matalaa lasia, koska se ei heikennä näkyvyyttä. Melutaso on usein myös korkeaa pienempi. Todella korkean tuulilasin sanotaan olevan kaikkein hiljaisin mutta siitä itsellä ei ole kokemusta.

/pugt
Plastic Classic

Sylly
Käyttäjän Sylly kuva
On kokemusta

On kokemusta siis kaikesta mitä peräänkuulutat, kun omistin 400LT:n. Mulla loppu ku seinään kypärän pyöriminen päässä kun tilasin Givin Airflow AF5601 säädettävän tuulilasin. Ei mitään huonoa sanottavaa!!! Mun silmään vieläpä paremman näkönen, kun sellanen muovilärpäke, joka kiinnitetään tuulilasin yläreunaan. Tässä vain linkki jonnekkin, että näet mitä tarkoitan:
http://www.motorbikesandparts.co.uk/givi-airflow-adjustable-screen-for-p...

Ite tilasin Italiasta aikoinaan mut onhan noita maailma pullollaan.

Sylly

Bemmi C650GT, SYM Cello 50cc