Kesän 2014 kokoontuminen

8 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
timppatee
Kesän 2014 kokoontuminen

Olen Viitasaaren kesäasukas. Skootteri on matkassani ja tahtoisin tavata keskisuomalaisia lajitovereitani. Mobilisoin tässä tapaamisen Laukaan Koskikahvilaan torstaina 17.7. Klo 18.

Tiettävästi sinne on tulossa lisäkseni pitkämatkalaisia Turusta ja Lahdesta - minä olen hämeenlinnalainen. Mahdammeko tavata yhtään alkuasukasta? Tämä on haaste...

Voidaan ajella muuallakin jos on ajohaluja. Minun reiteilleni osuvat hyvin mm. Konginkangas, Viitasaari ja/tai Saarijärvi tahi Kannonkoski. Mutta reittisuunnitelmani on avomielinen kun kelikin on näemmä komea. Ilmoittaudu tähän ketjuun tai tule uteliaisuuttasi.

Ai niin. Näiden pitkämatkalaisten mukaan voi liittyä esim Korpilahdella tms. Välitän aikataulutietoja tarvitseville.

Timppa

aapekka
Valmis!

Yamahan remontti on valmis, joten tulen paikalle.

timppatee
Tuplat siis ainakin

...ja vahva huhu kertoo vahvistusta tulevan muualtakin. Jos meitä on viisi niin tulos on hyvä. Kymmenen lienee jo loistava. Onneksi on ystäviä jotka pitävät pyörät pyörimässä :)

lehtijussi
Ei

kukaan aja Oriveden ohi?? Pienen pieni mahdollisuus olis keretä...

timppatee
Toisten asialla

Lupaan vähän toisten puolesta, mutta uskon ja olen lähes varma että paluumatkalle saat seuraa. Jos tulet ja vaikka myöhästyisitkin niin laita tänne viestiä niin minähän odotan hamaan auringon lask... eiku se laskeekin täällä myöhään. Mutta odotan aikani :)

-timppa

lehtijussi
Enpä kerkee, hommat vielä

kesken.

timppatee
Kiitos kaverit

Saatiin kokoontuminen läpi kunnialla. Paikalla oli yhdeksän skootteristia yhdeksällä erilaisella ajopelillä yhdeksältä paikkakunnalta: Turku, Lahti, Kouvola, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Ylivieska, Helsinki ja Viitasaari/Hämeenlinna. Ehkä ensi kesänä uudestaan :)

khaosaming
Kuvia Laukaalta
Kuva: