Kauden avaus

12 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
tatza
Käyttäjän tatza kuva
Kauden avaus

Tänään tuli otettua kauden avajaissavut PX:stä. Iltapäivä puuhailtiin Peten kanssa. Hetkittäin meinasi tulla hikikin mopoa mäkeä ylösalas työnnellessä, mutta lopulta se oppi taas käynnistymään polkimestakin. Lukematon määrä suuttimia, puolikas starttipilotti, pari tankkia ja muutama piiru sytytystä toisaalle ja mäki oli täynnä savua ja pärinää. Kevät saa tulla ja ajokauden aloittamisen esteenä on enää(?) vain kenkkuileva etujarruvaijeri. Jees!

https://www.facebook.com/photo.php?v=10203272661521317

Jorma
.

.

pugt200
Käyttäjän pugt200 kuva
Oma kausi ei auennut

Mutta neljä motoa näin liikkeellä Helsingin keskustassa.

/pugt
Plastic Classic

Stormi
Käyttäjän Stormi kuva
Sprintillä 9.1 2014 kolmeksi

Sprint 9.1 2014 "talvilepoon". Olin jo ekan kerran 23.2 ajelulla ja tänään pari kertaa kylillä.
Hienoa kuulla Jorma ja Tatu että kausi on teilläkin lähtenyt käyntiin.

PS. Tatu, video oli komia ; )

Vespa - Kilta r.y. Turku & Nitro Boyz SC Naantali

khaosaming
Ajokausi ei katkennutkaan

Ajokausi jatkui pätkittäin koko talven. Tammikuun 9. päivä sain Vespa LX:n lopulta huollosta pois (vesisadetta ja kolmisen astetta), mutta heti perjantaina 10. päivä tuli pakkasta ja lunta, mikä jatkui kuutisen viikkoa. Tämän ajan skootteri oli tallissa. 16. helmikuuta oli jälleen sulaa, joten heitin pienen lenkin (lämpöä oli yksi aste). Seuraavat ajot sattuivat 21. helmikuuta (pakkasta 4 astetta), 23. helmikuuta (rapakeli) ja 27.--28. helmikuuta (parisen astetta plussan puolella). Kaiken kaikkiaan talvikuukausina tuli ajettua yli 400 kilometriä nurkka-ajoa.

Nyt skoottailen kaakkois-Aasiassa.

pugt200
Käyttäjän pugt200 kuva
Kausi avattu 1.3. 2015

Siirsin kaksipyöräisen tallista pihaan olosuhteiden pakosta. Aika kauheat pari kilometriä ennenkuin sain rekaisiin tarpeeksi painetta. Senkin jälkeen oli mentävä todella hissukseen +2 asteisella hiekkaisella asfaltilla.

/pugt
Plastic Classic

358
Ei kausi varsinaisesti

Ei kausi varsinaisesti loppunut missän vaiheessa, pientä lenkkiä on tullut ajettua läpi talven, harvakseltaan tosin.

358

pugt200
Käyttäjän pugt200 kuva
Bodomin ympäri

Aurinko houkutteli eilen ajelemaan Bodomin ympäri. Ei mitään herkkua mutta tulipa 30 km mittariin ja vähän tietoa teiden ja pyörän kunnosta. Kaikki ok. Matkalla näkyi neljä isompaa kaksipyöräistä.

/pugt
Plastic Classic

vespaco
Käyttäjän vespaco kuva
Avain

Kausi olisi helpompi aloittaa, jos vain löytäisin Jasson avaimen jostakin... Voi itku ja hampaiden kiristys.

pv takarumpu
Käyttäjän pv takarumpu kuva
aloitus

Nyt sun täytyy sanoa jassoo ja miettiä hetki mihin syksyllä laitoit avaimet. Kun avaimet löytyy ilo on suunnaton ja riemu rajataon kun vespalla ajaa.
Terveisin Ilkka

vespaco
Käyttäjän vespaco kuva
Löytyi

Avainta kannoin vahingossa koko talven läpi repussa ja laitoin pois repun kevennyksessä ennen yhtä matkaa. No siinä sitten piilouti, totta kai. Onneksi löyti juuri, kun yksi "kasa" meni nurin ja avain tuli esille. Nyt pitää vain löytää se aika ja keli.

pugt200
Käyttäjän pugt200 kuva
Lauantaina Porkkalassa

Keväinen aurinko ja +12 keli houkuttelivat ajelemaan ympäri läntistä Uuttamaata. Mittariin kertyi 130 km ja kuskikin sai kahvia ja motoristi-munkin Porkkala Cafesta. Skoottereita ei näkynyt mutta motoja oli paljon liikenteessä ja kaffella.

/pugt
Plastic Classic