Motskarit vs. skodet 600-0

2 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
mopo3
Motskarit vs. skodet 600-0

Masentavaa tilastointia: Noin 650 kilometriä Suomea jokseenkin pystysuoraan 4-tietä kohti pääkaupunkiseutua, josta viimeiset 50 kilsaa Kehä III:sta välillä Vantaa –Kirkkonummi.
Kaikki tämä ajonautinto tapahtui hienossa säässä ja parhaaseen ajoaikaan. Vastaan tuli noin 350 – 450 moottoripyörää, muttei yhtään Vespaa tai muutakaan moto-skootteria!
Paluumatkalla eri kellonaikaan, mutta samaa reittiä: moottoripyöriä vähän vähemmän, skoottreita edelleen pyöreät nolla.

Missäs te kaikki oikein ootte? Belgiassa? Regatassa? Manuelassa?
Jaska

PS. Kuten aikaisemmin tällä foorumilla on kerrottu, osa Skoottericlubin jäsenistä on osallistunut isoon urakkaan purkamalla kevään aikana skoottereita TRAFI:n tilastosta koskien 2012 liikenteessä olevia moottoripyöriä.
Tilastossahan on noin 23 000 merkki/mallikohtaista pyörää, joita oli liikennekäytössä viime vuoden loppuun mennessä hieman yli 230 000.
Tämä tilastointi ei ole ollut masentavaa! Homman helpoin osuus, eli koontityö on vielä kesken ja tulokset julkaistaan myöhemmin SCC:n toimesta ja haluamallaan tavalla.

dis
Motskarit vs. skodet

Olin viime viikonloppuna motoristititapahtumassa Keuruulla. En yllättynyt ollessani ainoa skootteristi. Tosin yksi mukana olevista oli entinen skootteristi ja vielä Fuecon entinen omistaja.
Perjantaina sinne mennessä satoi koko matkan ja vastaan ei tullut yhtäkään 2-pyöräistä.
Paluumatkalla Jämsänkosken kohdalla tuli yksi skootteristi vastaan. Muuten oli vähän hiljaisempaa tuolla saralla... motskareita sekä tuli vastaan että meni ohi.
Ei muuta kuin kaikki muutkin kiusaamaan motskarikuskeja kaikkiin avoimiin tapahtumiin. Eiköhän valistus leviä ;)
/dis