Rekisteröintitilastoja

2 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
Sylly
Käyttäjän Sylly kuva
Rekisteröintitilastoja

Aloitin 24.2. aiheen jossa ihmettelin seuraavaa:

Oletetaan, että mua kiinnostais tämän maan kolmipyöräilijöiden rekisteröidyt ajoneuvot tai niiden määrä. Eli Piaggion MPkolmoset ja Gileran Fuocot. Kollega Ruotsin maalta kysyi vaan, että paljonko meiltä löytyy kyseisiä harrastajia. Mä mitään osannu vastata... Onko julkista, kaikkien saatavilla olevaa tietoa (KVG) vai täytyykö kaivaa jotain AKE:n kyselykaavakkeita???

Juttu jäi vanhalla saitilla tähän pisteeseen:

Soitin tänään 29.2. Trafiin ja ukko anto mailiosotteen, josta asiaa voi tiedustella. Lähetin tiedustelun Piaggio MP3 (125, 250, 300, 400cc) sekä Gilera Fuocoista. Kerron kyllä kuis kävi.

Edelleenkään en ole saanut minkään valtakunnan vastausta. Pelkkä EI:kin rauhottais mieltä. Näillä mennään ja mikäli homma etenee, repsaan lisää.

Sylly

Sylly
Käyttäjän Sylly kuva
Tuli jotain tietoa

Elikkäs sain tänään seuraavan tiedon liittyen tämän ketjun avaukseen:

Hei

Kiitos viestistänne. Meillä on Trafissa ainoastaan liikennekäytössä olevat kevyet kolmi- tai nelipyörät L5\L5e merkeittäin ja malleittain käyttövoiman ja käyttöönottovuoden mukaan. Tilastojen mukaan (tilanne 31.12.2011) oli Piaggio merkkisiä moottoripyöräskoottereita liikennekäytössä 16kpl, muuta tietoa ei löytynyt. Rekisterissä olevien suhteen meillä ei valitettavasti ole tilastotietoa. Tarkempien tietojen suhteen pyydän kääntymään Tilastokeskuksen puoleen, kirjasto(ät)tilastokeskus.fi, puh. (09) 17 341 (vaihde), 1734 2220 (Tilastokirjasto).

Ystävällisin terveisin,

Karoliina Karvonen
Asiantuntija
Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi
Tietopalvelu, Liikennetieto
puh: 020 618 6846

Minä sain vastauksen liikennekäytössä olevien Piaggion määrään L5/L5E liittyen. Fuocot jäi, enkä niiden perään enää kysele.

Sylly

Bemmi C650GT, SYM Cello 50cc