M: Vespa Rally

6 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
Vespamies
M: Vespa Rally

Myydään reissu-Vespa. Matkatarrat valmiina. Moottorina on uudempi 200cc moottori, eli kärjetön sytytys 12V järjestelmällä. Kevyt kytkin. Kaikki vaijerit uusia. Alla uudet renkaat uusilla vanteilla. Uusi nopeusmittari uudella vaijerilla ja rattaalla, uusi matto, uudet lukot ja polttimot. Ja lampunkehys. Jotain pientä vielä, mutta ny ei tuu mieleen. Myyn koska ei kaikilla kerkee ajella, jos koittas yks ihminen neljällä Vespalla pärjätä. hp.2500€

ps. kuvista puuttuu keskimaton listat joita en kerinny laittaan kiinni, kun rupes aurinko paistaan ja tuli kiire kuvien ottamisen kanssa.

https://plus.google.com/photos/115056677557418658391/albums/584884659291...

040 7nolla44nolla39. Postillakin voi yhteyttää. -Jarkko

oversti
Käyttäjän oversti kuva
Vespa Rally

Osta osta, halapa. Saaterin Jarkko, veit multa yöunet. Tulee kumminkin vain haaveiltua Rallyn kanssa ajelusta eri paikoissa, mutku ei oo noin paljoa rahaa.

hannu ö

Vespamies
Osta osta!

Nyt on mattokin kiinni, eikä plus- vaan miinusmerkkisillä ruuveilla. Kuuntele nyt se kuiskailee tallissa: Hannuuuuu, Hannuuuuuu.....

Samijukka
Käyttäjän Samijukka kuva
hei, onkos tuo sinun gs mikä

hei, onkos tuo sinun gs mikä sarja?

SL

Vespamies
GS

Mallia etuboxi, ei taka. Vm. 1963.

Miilumatti
Nopeusmittarin hammasratas

Hei saisiko tiedustella että kuinka vaihdoit nepeusmittarin hammasrattaan?

Jos joku osais kertoo pienintäkin neuvoa, kuulisin erittäin mielelläni kuinka avata etuhaarukan napa jne. Vai onko suuri purkuduuni edes tarpeen? Vaijeri ja mittari toimii. Kyseessä Vespa 125.

___________________________________
Vespa 125