Moottoripyörämuseolla tapahtuu

1 post / 0 new
admin
Käyttäjän admin kuva
Moottoripyörämuseolla tapahtuu

Hei moottoripyörämuseon ystävä!

Suomen moottoripyörämuseo on ollut auki kaksi sesonkia ja vastaanotto on ollut loistava. Kävijöitä on käynyt 29 eri maasta ja olemme olleet mediassa paljon esillä. Nyt museo on rakennustöiden osalta valmis ja voimme keskittyä täysillä tuleviin näyttelyihin ja museon kehittämiseen. Moottoripyörämuseolla on selkeästi tarvetta Suomessa.

Olemme järjestäneet erilaisia teemanäyttelyitä, muun muassa Jarno Saarisen muistonäyttelyn, Triumph 110 vuotta sekä Imatranajo-näyttelyn. Kauden 2013 teemat ovat: eläintarhan ajot, Harley-Davidson 110 vuotta ja moottoripyöräaiheiset elokuvat. Museo sai lainaksi Pietarista todella harvinaisia 1900-luvun alun pyöriä, jotka ovat löytäneet jo paikkansa museolla. Lisäksi museon pääseinälle nousee Berliinin muuri itä- ja länsipyörä teemalla.

Nyt teillä moottoripyörämuseon ystävillä on mahdollisuus tukea museon toimintaa ja kehittämistä ostamalla seuraavia tuotteita. Hiotaan yhdessä museosta timantti!

• Suomen moottoripyörämuseo t-paita, hinta 30 euroa.
• Moottoripyörämuseon kausikortti 2013, sisältää rajattoman sisänpääsyn sinulle sekä yhdelle ystävällesi, hinta 50 euroa.
• Vuonna 2011 tehtiin seitsemänkymmentä pronssista Suomen moottoripyörämuseo -plagaattia. Plagaatit on tehnyt Paasikivi Oy, hinta 70 euroa.
• Polttomerkitty puusta tehty museon kannatustaulu, jossa myös pronssinen Suomen moottoripyörämuseo -plagaatti. Taulun hinta 300 euroa. Puutauluja ovat ostaneet muun muassa moottoripyöräkerhot ja yritykset.
• Uniikki numeroitu Giacomo Agostinin signeeraama tiili, jossa pronssinen moottoripyörämuseon oma plagaatti. Tiilet ovat vanhoja mallasjuomatehtaan tiiliä, joilla vuorattiin museon uudisrakennuksen ulkokuori. Tiilet ovat numeroituja ja niitä tehtiin kaikkiaan kuusikymmentä kappaletta, joista seitsemän on vielä jäljellä.
• Ace Cornerin tilat juhla/kokouskäyttöön. A-oikeuksilla varustettuihin tiloihin mahtuu 80 henkilöä. Tiedustelut Rikulta.

Tilaamalla t-paidan, kausikortin tai pronssisen plagaatin postitse, lisätään hintaan postituskulut.

Tilaukset puhelimitse tai sähköpostitse, alla yhteystiedot. Kaikki muukin tuki otetaan kiitollisuudella vastaan.

Ystävällisin terveisin

Riku Routo
0400 712 310
riku.routo [ ät ] rikumotor.fi
tilinumero: FI02 1519 3000 1793 88

Liitteenä kuvat tuotteista.

Kuva: