.

12 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
lasse
.
lasse
Nyt alkaa suunnitteluryhmä

Nyt alkaa suunnitteluryhmä Kai H, Hannu Ö & allekirjoittanut puuhaamaan "SSC jäsenristeily 2013 Tallinnaan". Päivä on alustavasti 1-2.3.2013 eli perjantai-lauantai.
Mukaan vain jäsenmaksun maksaneet.
Odotamme ensi vuoden S-Moto sopimushintaa/alennusta ja osaltamme varaamme matkan hyödyntäen yhdistyksen jäsenalennusta. Näin myös osaltamme olemme mukana ylläpitämässä S-MOTOn ja varustamon yhteistyötä ja varmistamme alennusten jatkuvuuden tulevina vuosina. Se onko päivällinen laivassa vai maissa on vielä auki. Toivon mielipiteitä tästä ja siitä onko perjantai lähtö mahdollinen maakunnasta halukkaille lähtijöille? Itse ainakin otan perjantain vapaapäiväksi työpaikalta. Rajoittavana tekijänä on tutustuminen paikalliseen toimintaan, kun se onnistunee vain lauantaina ja silloinkin rajoitettuina aikana (n. 1/2 päivin). Lisäksi vaihtoehtoisia ideoita otetaan vastaan.

AllinuG
Käyttäjän AllinuG kuva
No,miten maa makaa?

No,miten maa makaa?Onko vielä tietoa lisäsuunnitelmista?

lasse
11.1.2013 talvitapahtumassa palaveri asiasta

Saatu tarjous Matka_Vekasta, hieman mietitään että jos kuitenkin olis la-su.. perjantai-lähtö ei sovi kaikille. Ohjeet tulee heti viikon 3 alussa. Itse kallistun lauantai-lähdölle,,ja olis yhteinen ruokailu esim. http://www.aserikook.ee/restaurant-in-tallinn/
Yksinhän en näitä päätä..joten kirjoittakaa ihmeessä tänne... muuten me tollot stadilaiset(tai täällä asuvat) tehdään viisaita päätöksiä kuin eduskunnassa konsanaan :-), Yks vahtoehto on että varaamme ruokailun, suosittelemme hotellia ja jokainen hyödyntää SMOTON alennuksen (tai ei) tilaa itse matkansa ja ilmaantuu paikalle.

lasse
Matka_Vekka

niin matkatoimistot haluu että kerätään rahat ja maksetaan kerralla...ei hyvä.. taas jos he käsittelee jokaisen ilmoittautumisen ...veloittavat siitä 12€/henkilö lisää... nyt hinta 79€/lärvi 2hengen huoneissa majoittautuen... eli 79+12€...

Jorma
.

.

lasse
lauantai 2.3-sunnuntai 3.3.2013

Kyllä se alkaisi lauantai-lähdöltä näyttää, ,,,, muutamia hienosäätöjä, saadaan ilmoitettua ohjelma ja miten matkat varataan+maksetaan

kaiwec
Toi lauantai lähtö on ihan

Toi lauantai lähtö on ihan jees juttu.

Täytyy yrittää hinaa luunsa sinne Martinaan 11. päivä.

T.kaizu

Kaizu

lasse
Lauantai

Pekan kanssa Turusta ollaan oltu kirjeenvaihdossa ja todettu että n.klo 10 jälkeen lähtö Helsingistä olisi OK ja aamuherätyksen suhteen kipurajan kynnyksellä. Muualta Suomesta ei ole saatu kommentteja... Toivon mukaan myös muualtakin kuin isoltakirkolta (Helsinki) porukkaa. Olisi kiva suunnitella kesän reissuja, Saksa, Lappi/Norja ym. Laittakaa mielipidettä tänne tai suoraan sähköpostiini :lasse.jarvinen@turvakamera.fi, toki soittaakin saa 0505450055.

oversti
Käyttäjän oversti kuva
Matka Tallinnaan 2.-3.3.2013

Clubin talvireissu Tallinnaan toteutuu la 2.3. - su 3.3.2013, lisätiedot, ohjeet, ja ilmoittautumiset kalenterissa: http://www.skoottericlubi.com/node/458

hannu ö

lasse
Matti Myöhäisille HUOM!

Laivan aamupala voi täyttyä ja välttämättä et saa enään loppumetreillä hotelliakaan juuri samasta hotellista minne ohjeet neuvoo; no...Tallinnassa on keskusta-alueella paljon muitakin hotelleja. Muistakaa myös, että kynnystä on madallettu, matkaan voi lähteä avec. Eikä avec tarvi olla jäsen. Varaa siis ajoissa matka ja ole mukana kaikissa matkan yhteisissä jutuissa.

lasse
Kymmenkunta ilmoittautunut.

Kymmenkunta ilmoittautunut. Tietenkään mitään nimilistaa ei julkaista. Myöskään en suosittele matkoille lähdöstä huutelemaan julkisilla palstoilla, No, jos kodin turvajärjestelmät on kunnossa ..niin "no hätä".