Etusivu » Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen on helppoa, sillä maksat vain vuotuisen jäsenmaksun ja olet jäsen. Mitään erillisiä anomuksia tai suosituksia ei tarvita, sillä jäseneksi pääsevät kaikki skoottereista pitävät tai muuten vaan kiinnostuneet.

Jäsenmaksu kalenterivuodelle 2021 on 35 euroa/henkilö ja lisäksi 8 euroa/perhejäsen (eli 43 euroa/kaksi perhejäsentä, 51 euroa/kolme perhejäsentä, 59 euroa/neljä perhejäsentä jne). Perhejäsenmaksun maksamalla perhejäsenet liittyvät kerhon täysivaltaisiksi jäseniksi, mutta kotiin tulee vain yksi jäsenlehti. (Perhejäsenten on siis asuttava samassa osoitteessa). Perhejäsenet saavat omat jäsenkortit.

SSC:n on Suomen motoristit SMOTO ry:n jäsen, joten kaikki SSC:n jäsenet saavat myös SMOTO:n jäsenedut. Lisäksi Suomen Moottoriliiton jäsenedut ovat käytössä SMOTO-jäsenyyden kautta.

Jäsenmaksun maksettuasi saat jäsenkortin, jolla voit kyseisen jäsenyytesi vahvistaa tarvittaessa.

Maksutiedot:

Maksun saaja: Suomen Skoottericlubi SSC - FSC ry
Tili: IBAN: FI82 4327 1020 0078 74
Maksaja: Sinä

Viesti: JM 2021 (Huom: merkitse täydelliset nimi, osoitetiedot ja sähköpostiosoitteesi myös maksun viestikenttään!)
Jos kaikki tietosi eivät maksun viesti -kenttään, lähetä ne sähköpostitse yhdistyksen jäsenrekisterinhoitajalle, osoitteeseen: jasenrekisteri ät skoottericlubi.com

Summa: 35€ / 43€ / 51€ / jne.

Jäsenmaksun määrästä päätetään vuodeksi kerrallaan yhdistyksen vuosikokouksessa syksyllä. Kokouskutsut kokouksiin julkaistaan nettisivuilla ja Potkulauta- lehdessä viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.