Ensimmäinen pitkä reissu

6 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
aapekka
Ensimmäinen pitkä reissu

Sunnuntai aamuna noin klo 5 (26.8.) starttaa meikäläisen ensimmäinen pisempi reissu moposkootterilla, Solifer S50 ja aivan vakio. Reittinä on Vantaa-Pori-Pomarkku ja sitten sama tiistaina takaisin. Matkaa yhteen suuntaan noin 250 km. Ei mikään paha matka kokeneelle mopoilijalla, mutta meikäläiselle se on jo pieni seikkailu. Eniten jännittää että miten meikäläisen selkä kestää, kun selkä on ollut viimevuodet tosi huonossa kunnossa. Mopo pitäisi olla iskussa, teetin ison huollon reissua varten, joten saas nähdä miten äijän käy.... No, vesisadetta ainakin on luvattu sunnuntai aamuksi....

Glilius
yes

moi ja onnea reissuun. muista pitää selkä suorana ja jaloitella kunnolla parin tunnin välein. hyvä tapa venytellä selkää on ottaa tolpasta kiinni ja venyttä itseään taakseppäin muodostaen suorankulman.

teev. 4800 km 7:ssä pivässä skootterilla

PX150,FLY50

Bobi
Käyttäjän Bobi kuva
Reippaasti reissuun.

Reippaasti reissuun. Minullakin on huono selkä ja olen tottunut pitämään pieni tauko aina tunnin välein. Vaikka viisi minuuttia bussipysäkillä niin taas jaksaa ajaa.

pugt200
Käyttäjän pugt200 kuva
Maisemaa

Matkamopoilu on todella hyvä tapa nauttia maisemista. Mp:llä mennään jo liian lujaa hämmästelyyn ja fillarilla saattaa polkemisen tuska viedä huomion. Mopovauhdilla näkee kaiken ja sopivalta korkeudelta. Hauskaa matkaa.

/pugt
Plastic Classic

aapekka
Reissu tehty

Ensimmäinen pisempi reissu on nyt sitten tehty. Ja oli aivan mahtavan mukava reissu. Mopo toimi loistavasti ja samanoin selkä kesti yllättävän hyvin, vain pari särkylääkettä koko reissulla!
Nyt alkaa sitten seuraavan reissun suunnittelu!

Stormi
Käyttäjän Stormi kuva
Hyvä kuulla että kaikki meni

Hyvä kuulla että kaikki meni hienosti ! Matkailu avartaa ; ) Oikea asenne ! Tulevaa, uutta reissua
vaan suunnittelemaan !

Vespa - Kilta r.y. Turku & Nitro Boyz SC Naantali