Clubi

Yhdistys
Yhdistyksen säännöt
Potkulauta
Kerhokauppa

Yhdistys

Suomen Skoottericlubi - Finnish Scooterclub ry (SSC ry) on vuonna 1984 perustettu skootterihenkisten ihmisten kerho. Monenkirjavaan jäsenistöömme kuuluu ainakin kaupunkicruisailijoita, matkaskootteristeja, ropaajia ja entisöijiä. Skootterin merkillä ja ulkonäöllä tai hevosvoimilla saati kuutiotilavuuksilla ei koskaan ole ollut suurta merkitystä. Samaan saunaan on tähän asti sovittu. Jäsenmäärämme on noin kaksisataa.

Täytimme vuonna 2009 25 vuotta ja juhlan kunniaksi järjestimme kaikkien aikojen suurimman kansainvälisen skootteritapahtuman Suomessa. Ajojen järjestäminen on yksi päätoimintatavoistamme. Jäsenistömme osallistuu aktiivisesti vuosittain myös ulkomaisiin kokoontumisajoihin. Julkaisemme myös kolme-neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Potkulauta-nimistä jäsenlehteä, joka on maailman vanhin yhtäjaksoisesti ilmestynyt skootteriaiheinen suomenkielinen julkaisu. Potkulaudan edeltäjä, Skootteri-niminen lehti, ilmestyi ensimmäisen kerran jo vuonna 1986.

SSC on myös ainoa suomalainen skootterikerho, joka on hyväksytty viralliseksi jäseneksi kansainväliseen Vespakerhojen katto-organisaatioon FIV:iin. (Federation Internationale des Vespa Clubs).

SSC on SMOTO:n jäsenkerho, joten jäsenenä olet oikeutettu myös SMOTO:n jäsenetuihin.

SSC: asioita hoitaa kalenterivuodeksi vuosikokouksessa valittu hallitus. Vuoden 2019 hallituksen kokoonpano on seuraava: (sähköpostiosoitteissa @-merkki korvattu (ät):llä)

Puheenjohtaja:
Kirsti Raudas
puheenjohtaja ( ät ) skoottericlubi.com

Hallituksen jäsenet
Jarl Ekström, varapuheenjohtaja
Jarkko Ahlsten, sihteeri
Petteri Koskinen

Varajäsen
Karim AB

Jäsenrekisteri
Kari Suokoski
jasenrekisteri ( ät ) skoottericlubi.com

Rahastonhoitaja
Kirsti Raudas

Kokouspöytäkirjat löytyvät täältä.


Yhdistyksen säännöt

SSC:n voimassaolevat säännöt
Tietosuojaseloste


Potkulauta

Potkulauta on Suomen Skoottericlubi ry:n jäsenlehti. Lehti ilmestyy 3 kertaa vuodessa ja on tarkoitettu kaikille skoottereista ja niihin liittyvästä kiinnostuneille.

Lehteen voi kirjoittaa kuka tahansa. Kaikenlaiset jutut, kuvat, kokemukset, muistelot jne ovat tervetulleita - eikä mikään juttu ole liian lyhyt tai vaatimaton. Ilman jäsenten kirjoituksia, kerholehtemme ei ilmesty!

Tekstin voi lähettää sähköisessä muodossa sähköpostiosoitteeseen: potkulauta ( ät ) gmail piste com

Kuvat voi laittaa samaan osoitteeseen, suositusresoluutio on 75-200 dpi.
Tiedostojen koko noin 1-2 MB.
Max 10 MB liitetiedostoja / sähköposti.

Lähetä kuvia harrastuksestasi ja kirjoita potkulautaan!

Potkulaudan mediakortti

MediakorttiKerhokauppa

Kerhokaupasta voi tilata SSC:n virallisia tuotteita huokeaan hintaan. Ilmestyneiden Potkulauta-numeroiden lisäksi tarjolla on Skoottericlubin kangasmerkkejä, tarroja, pinssejä, banderolleja ja t-paitoja juhlavuoden logolla, clubipaitoja sekä vuoden 2015 UUTUUTENA paljon kysyttyjä pitkähihaisia t-paitoja ja huppareita sekä pipoja ja lisäksi etukäteistilausperiaatteella college-paitoja ja lyhythihaisia t-paitoja! Uutuustuotteita tulee varastoon huhtikuun aikana. Hintoihin lisätään postituskulut. Myyntiä hoitaa kerhokauppa ( ät ) skoottericlubi.com.Juhlavuoden t-paidat
30-vuotis juhlavuotemme kunniaksi teetettyjä t-paitoja on jäljellä muutamia. Paidat ovat 100 % puuvillaa, lyhythihaisia, o-aukkoisia ja niiden etupuolella on 30-vuotiskuva. Paitoja on saatavilla miehille tummansinisenä valkoisella kuvalla ja valkoisena tummansinisellä kuvalla. Naisille valkoisena tummansinisellä kuvalla. Miesten paidat käyvät myös naisille. HUOM. Jäljellä vain hajakokoja!
Hinta 10 €/kpl.Clubipaita
Loput paidat myydään superedullisesti hintaan 15 € / kpl. HUOM. Saatavilla vain hajakokoja!
Naisten paita on vaaleansininen ja miesten paita on sininen.


Pitkähihainen t-paita (vuoden 2015 uutuus)
Pitkähihainen t-paita on 100% puuvillaa, tumman sininen ja sen vasemmassa etumuksessa on sininen SSCn logo. Paitaa on saatavilla miehille koot S-XXL ja naisille koot S(36)-XXL(44). Hinta 15 € / kpl.Huppari (vuoden 2015 uutuus)
Huppari on 100% puuvillaa, väriltään tumman sininen ja sen vasemmassa etumuksessa on sininen SSCn logo. Hupparia on saatavilla miehille koot S-XXL ja naisille koot S(36)-XXL(44). Hinta 35 € / kpl.Pipo (vuoden 2015 uutuus)
Pipo on 100% puuvillaa, väriltään vaaleanharmaa ja siinä on sininen SSCn logo. Pipoa on saatavissa yhtä kokoa. Hinta 10 €.College-paita (vuoden 2015 uutuus), etukäteistilaustuote
Materiaali, väri ja koot kuten huppari. Hinta 20 € / kpl.
HUOM. Collegea tilataan valmistajalta heti etukäteistilausmäärän saavutettua 10 kpl!


Lyhythihainen t-paita (vuoden 2015 uutuus), etukäteistilaustuote
Materiaali, väri ja koot kuten pitkähihainen t-paita. Hinta 10 € / kpl.
HUOM. Lyhythihaista t-paitaa tilataan valmistajalta heti etukäteistilausmäärän saavutettua 10 kpl!


Kangasmerkit
Merkkejä on saatavilla punaisella ja sinisellä skootterilla 6 cm läpimittaisena.
Hinta: 6 €/kplTarrat
Halkaisija 6 cm. Alla olevan lisäksi tarraa on saatavilla kirkkaan keltaisella pohjalla sinisellä tekstillä.
Hinta: 1 €/kpl, 4 €/5 kplPinssit
Pinssissä hopeareunus ja valkealla pohjalla sini-puna-musta painatus. Halkaisija 16 mm.
Hinta: 4 €/kpl

Banderolli skootteriin
"Must"-tuote varsinkin ulkomaan reissuilla!
Hinta: 20 €/kpl

Potkulauta-lehdet
Vanhoja 2000-luvun lehtiä myydään hintaan 2 € / kpl, mikäli niitä on varastossa.