Paperiton Vespa

4 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
mrimppis
Käyttäjän mrimppis kuva
Paperiton Vespa

Hiljaista on foorumilla, mutta koetetaan jos tietoa olis.

Pitäisi saada paperiton Vespa rekisteriin, malli on Vespa 90 vuosimalli on 1964.

Pohjois-pohjanmaan kantakorttirekisteristä ei löytynyt tietoja ja rekisterin pitäjä meinasi että tiedot
pitäisi löytyä Trafilta. Mitenkä runkonumero merkataan rekisteriotteeseen, tässä tapauksessa V9A1T4723 vai V9A1 + numero. Kysymys siksi koska rungossa on stansattu tuo ensimmäinen ja omistajan oppaassa jälkimmäinen.

Ilmesesti edelliseltä omistajalta täytyy olla myös 10 vuoden historia todistus?

Laitetaan vielä kuva vehkeestä ja vehkeilijästä

http://dl.dropbox.com/u/78385453/Vespa90.jpg

lasse
Kokeile peltiskootteri.net

Kokeile peltiskootteri.net sivustoa, Siellä on laajempi osaaminen klassikoihin

oversti
Käyttäjän oversti kuva
Kauttaviiva välissä

Mulla on Trafilta tilatut kopiot vm -68 Primaveran kaikista rekisteripapereista, niissä on valmistusnumero merkitty tyylillä V9A1T/4723.
Tilaa Trafilta ajoneuvon rekisteritiedot (minä tilasin historian, 28€), lisäksi tarvitset sen omistusselvityksen jossa pitää näkyä henkilötunnus (pelkkä nimi ei riitä, sanoivat mulle).

hannu ö

vespaco
Käyttäjän vespaco kuva
V9A1T4723 on mielestäni se

V9A1T4723 on mielestäni se virallinen muoto, joka kaikkealla esim. myös forumeilla harrastetaan, T kertoo että kyseessä on rungon numero. Kirjain M kertoisi, että kyse on moottorin numerosta. Alkuosa, eli V9A1T, kertoo mallin ja numero sen perässä monesko kappale on kyseessä. Numerosarja ei tosin ala 1:stä, mutta ei siitä sen enempää. Mahdolliset etunollat on hyvä laittaa mukaan, jos sellaisia on 4:n edessä.

Numero tulisi aina olla mahdollisimman lähellä stanssattua muotoa, muuten joku katsastushenkilö voi saada virkainnostusta ja pistää sinut raapimaan maalit numeron ympäriltä ja uhkaa hylkää kulkineen koska runkonumero ei täsmää, koettu on.

Tuo kauttamerkki on ehkä käytetty kertoakseen, että numero on kahdella rivillä? Tai, että kyse on mallin ja numeron erottelu?

Kun kysyt tietoja Trafilta, niin kerro, että runkonumero on tällainen (V9A1T4723, jos ei ole lisättävä etunollia) ja mainitse, että alkuosa on mallin tieto. Eiköhän ne sillä löydä.