Jauhepinnoitusta

4 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
Sylly
Käyttäjän Sylly kuva
Jauhepinnoitusta

Haeskelin tässä taannoin talvella kissojen ja koirien kanssa Turun seudulta, Maskun lähimaastosta jauhemaalausfirmoja. Löytyihän niitä mutta lähin oli kuitenkin lähempänä kuin oma postilaatikko. Meillähän on tässä omassa kirkonkylässä oma jauhemaalaamo, josta kuulin paikallisen kaupan pihassa renkaita potkiessani. Vein sinne tänään skootterin tulevan peräkoukun osat käsittelyyn ja ens viikolla nähdään lopputulos. Hintava ei ainakaan ollut, kun lupas 25-30€ väliin. Repsaan lisää, kun ovat valmiit.

http://www.tikanmaanhuolto.fi/

Sylvius

Sylly
Käyttäjän Sylly kuva
Tänään hain koukun osat.

Tänään hain koukun osat. Mattamustat ja työn jälki ihan niin ku varmasti hyvä voi olla. Maksoi 30 egee. Tulen käyttämään jatkossakin :)

Sylly

Bemmi C650GT, SYM Cello 50cc

kaiwec
Mitä muuten meinaat pistää

Mitä muuten meinaat pistää siihen koukkuun kiinni?

Kaizu

Sylly
Käyttäjän Sylly kuva
Rakentelen yhden miehen

Rakentelen yhden miehen asuntovaunua mukaillen noita vanhoja "teardrop-trailereita". Tällä hetkellä puuhastelu on siinä vaiheessa, että alumiinirunko (alusta) rakenteilla, akselin ja iskareiden kiinnikkeissä auttaa kaverini. Kunhan saan alustan kasaan niin alan nostamaan mökkiä ylöspäin. Pientä kilpajuoksua painon kanssa mutta mahdollista (max. 130kg). Postaan lisää kunhan on jotain konkreettista.

Sylly

Bemmi C650GT, SYM Cello 50cc