sauna ja run 2016

5 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
pentti.salomaa
sauna ja run 2016

moikka,onko vielä 1hh 2hh huoneita vapaana ,kuka näistä osaa sanoa.täällä ei ole kommentoitu mitenkään?? tv.pena

admin
Käyttäjän admin kuva
Lähettäisitkö tiedustelusi

Lähettäisitkö tiedustelusi maililla s&r 2016 mailiosoitteeseen sr2016 ät skoottericlubi.com. Ohjeet löytyvät täältä lopusta http://skoottericlubi.com/node/1122

ilmoittautumisaika on jo ohi, mutta jälki-ilmoittautujiakin mahtunee vielä mukaan.

pentti.salomaa
sauna ja run 2016

voin tiedustella myös sieltä,mutta miksi ei voi avoimesti kertoa onko vapaana huoneita ja minkä verran ja markkinoida lisää porukkaa mukaan.tulee semmonen salaseuran fiilis tästä.tarkoitus on kai saada mahd.paljon porukkaa mukaan.toivottavasti tämä herättää myös keskustelua,itse en ole fasebookissa ,voi olla ,että keskustelut käydään siellä?

pena

Kerstin
s&r

Kuten Esa yllä vastasi, mattimyöhäisiä vielä mahtunee mukaan. Sähköpostin lähetyspyyntö liittyy siihen, että on helpompi hallita osallistujalistaa ja muuta tap. liittyvää, kun kaikki ilmoittautumiset yms. löytyy 'saman katon alta'.

Kyllä tapahtumaa on ihan avoimesti markkinoitu keväästä saakka, joten kyse ei todellakaan ole mistään salaseurasta :)

Me emme ole varanneet koko majoituskapasiteettia ja meillä ei niin ollen ole kysymättä tietoa vapaista huoneista. T-paidat on myös jo teetetty, joten niitä ei mattimyöhäisille välttämättä voida enää taata. Mutta kuten Esa totesi, mattimyöhäiset mahtunevat mukaan.

dis
s&r

Ja samoin se liittyy jatkokeskusteluun kiinnostuneen osalta. Kun nykyään maili tavoittaa paremmin kuin nettifoorumi niin voi nopeammin vastailla kumpikin.