Potkulauta 4/2015

4 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
Baotian
Potkulauta 4/2015

Kalenteri saapui tänään, kiitoksia , lehdestä ei havaintoa.

vespaco
Käyttäjän vespaco kuva
kalenteri...

Tuo kalenteri tuli kyllä yllätyksenä kaikille. En ole sitä taittanut, jos joku sitä ihmettelee. Ja toivottavasti tuota ei rahoitettu kerhon rahoilla.

358
Jutuista pula?

Potkista voi olla aika työläs kasata. Ehkä vois kerätä juttuja kokoontumisista vaikka kuva painotteisesti, esim Cafe Regatalta ym. kyllä sinne varmaan jonkun lauseen saa väsättyä mukaan.
Tulis toiminta vähän tutummaksi.

358

vespaco
Käyttäjän vespaco kuva
Juttuja

Jutut ovat aina tervetulleita! Kaikilta eri paikkakunnilta olisi hienoa saada tietoa lehteen ihmisille luettavaksi. Matkoista ja suunnitelmista, ropauksista ja skoottereista, mopoista maxeihin. Aina löytyy kiinnostuneita lukijoita. Aina joku haluaa lukea enemmän esim. matkaideoista, ropauksesta tai uusista maxeista. Meillä ei ole varsinaisia lehtitoimittajia, jutut tulevat jäsenistöltä. Jos ei kukaan kirjoita jostakin, niin silloin sitä ei lehdestäkään löydy.

Ensi ja varsinainen lehti on tarkoitus tulla mp-messujen jälkeen, joten siinä mielessä tuo kalenteri ei ole mikään oikea Potkulauta eikä juttujen puute ole vaikuttanut sisältöön mitenkään. Juttuja on nimittäin joitakin jo olemassa.