Potkulauta 3/15

6 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
Kerstin
Potkulauta 3/15

Potkiksen numeroon 3/15 tarvitaan lisää juttuja.

Kesällä on ollut paljon tapahtumia, joista olisi kiva lukea: Vesijärven ympäriajo, Pyhäjärven ympäriajo, Paraisten päräys, Skootteripäivä, Verla-ajot, Sauna&Run, Korso-ajot jne. jne. jne.

Tapahtumien lisäksi olisi kiva lukea ihan vain kuulumisia eri puolilta Suomea. Kuinka on kesä mennyt, paljonko on tullut kilometrejä, oletko ollut reissussa skootterilla, onko skootteri ollut kunnossa, onko löytynyt hyviä uusia ajoreittejä, kivoja kahviloita tai muita ajokohteita, kuinka pitkään syksyllä ajat vai peräti ympäri vuoden, onko sinulla meneillään mielenkiintoinen skootteriprojekti tms? Kirjoitelkaa kuulumisia ja lähettäkää kuvia!

Kieliopista tms. ei tarvitse olla huolissaan. Kaikki tekstit ovat erittäin tervetulleita.

Kuittaa alle mistä aiheesta kirjoitat, niin ei saada sataa juttua samasta aiheesta - mikä sekin toki olisi mielenkiintoista...

Jutut 28.9. mennessä: potkulauta(at)gmail.com

Toimituskunnan psta, Kirsti

Kuva: 
pv takarumpu
Käyttäjän pv takarumpu kuva
Potkis

Hyvä mahdollisuus osallistua lehden tekoon. Mitä enemmän kirjoituksia sen parempi lehti.
T. Ilkka

Eki-58
Viimeinen kesä moposkootterilla?

Hei!
Kirjoitusharrastuksestani huolimatta olen ollut toistaiseksi hiljainen kaveri täällä.
Nyt, kun tämäkin kesä alkaa olla sillä moposkootterilla skootteroitu, johti askel pari viikkoa sitten paikallisen Vespaedustajan pakinoille. Iskin silmäni heti metallinhohtosiniseen Vespa gts 300ie ABS malliin. Innokas myyjä tietysti heti tuli kertomaan, että nyt syksyllä hän tekee minulle hyvinkin hövelin tarjouksen. Tekikin. Vanhasta mopostani (LX) saisin kelpo hyvityksen vaihdossa. Ja olisi edullista rahoitustakin tarjolla.

Mutta mutta... Kannattaisiko oikeasti tehdä kauppoja nyt syksyllä, vai vasta ensi keväänä. Silloin tuo nyt minua kiinnostava uusi menopeli olisi jo "vanhaa mallia". Toki omakin vaihtoon menevä moposkootteri olisi hieman iäkkäämpi, vaikka kilometrejä ei talvella lisää tulisikaan.

Mikä siis olisi se oikea aika vaihtaa ajoneuvoa, että talous kärsisi vähiten?

Vai onko se vain niin, että kun se kuume iskee, kannattaa se aina hoitaa heti pois, niin elämä jatkuu vähän terveempänä...

Eihän tästä nyt mitään isoa lehtijuttua saa, mutta ainakin sopivaa keskustelun aihetta kyllä.

Erkki Savolainen

pv takarumpu
Käyttäjän pv takarumpu kuva
Kuume

Olen sitä mieltä että kun kuume iskee niin silloin kaupoille. Odotella saa aina jos tulis sittenkin parempi tarjous.Niitähän saa odotella mailman tappiin saakka.
Vaihdoin itse Vespani heinäkuussa eikä ole kaduttanut.

oversti
Käyttäjän oversti kuva
HEP

HEP!

-hannu ö

pv takarumpu
Käyttäjän pv takarumpu kuva
Potkis

Hep myös täältä,