BMW

7 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
Markku S
Käyttäjän Markku S kuva
BMW

mulla oli ensin XEvo 400 ......sitten tuli Honda Silverwing 600....sitten lopulta BMW C 650 GT

eipä noissa ole ollut valittamista missään , joku höyrähdys vissiin kävi kun tuon Bemarin hommasin ( tosin on se ollut haaveissa jo pitkään).
nyt on ajeltu noin 1200 km ja alkaa pikkuisia eroja löytyä :

isommat renkaat + ; kulutus ihan Silverin tasoa vaikka tehoa 10hv lisää + ; vakaa kulkija kaksikin päällä
ei nitise ja natise muovit siis varmaan hyvin sovitettu kohdilleen ; myös ns. mukulakivillä hiljainen

siis alku ainakii lupaavaa... katsellaan sitten kauden jälkeen onko mieli muuttunut

ps. ai niin huoltoväli 1 vuosi / 10000 km ; ei todellakaan paha : keskimääräiset kilsat kaudessa 8--10 K /km

ainut iso miinus HINTA on järkyttävä !!!!!!!!!!!

pugt200
Käyttäjän pugt200 kuva
Ravintoketjun huippu

Onnea uudelle ajopelille. Pikkuhiljaa ihmiset siirtyvät harrastuksissaan ravintoketjun huipulle. Tuon hankinnan jälkeen yleensä hankitaan prätkä ja sitten takasin skoottereihin. :c)

/pugt
Plastic Classic

vespaco
Käyttäjän vespaco kuva
Kehityspolkuja

Tai sitten iskee valaistuminen ja siirrytään ketjuun vanhempaan ja vielä vanhempaan, kunnes vanhempaa ei enää löydy. Ja sitten on taas etsittävä joku uusi polku.

pugt200
Käyttäjän pugt200 kuva
Niinpä

Tuo on tosiaan se toinen polku ja noita vanhojahan pitää olla monta, jotta joku aina olisi liikuntakykyinen.

/pugt
Plastic Classic

vespaco
Käyttäjän vespaco kuva
Näin!

Kun on tarpeeksi massaa niin on myös voimaa! Eli toivo, että edes joku toimisi. :-)

Markulle kuitenkin onnea uuden lelunsa kanssa, uusi lelu on aina mieltä nostava hinnasta viis!

Markku S
Käyttäjän Markku S kuva
BMW

no joo , vähän reilu kuukausi takana BMW:n kanssa : 3068 km tullut mittariin , eipä murheita muita kun öljynmääränvaroitusvalo syttyy liian herkästi ===määrä pitää olla ihan ylämerkissä niin toimii sitten ok , muillakin ollut sama juttu , no nyt kun sen tietää nii osaa varautua..
laite pelaa kuin unelma , sen vaan on huomannut et ajonopeudet on kasvaneet , tosin tietty lainrajojen puitteissa mennään..on kokeiltu ja pirun kovaa kulkee mut se siitä ;nyt ei enää kismitä se hankintahinta niin kauhiast...ajellaan ja katellaan kuin laite toimii....tuo Bemarin oma ( Garmin ) Navi V on maan mainio vekotin ja siinä kerrankin sellaiset ohjelmat et meitsikin osaa.. RhumRhum !

SRV

dis
BMW

Samoilla linjoilla, tosin jätin Hondan välistä. Xevolla 7 vuotta kunnes viime vuonna täytyi huonon huollon takia vaihtaa hajonneen tilalle bemari. Hinta on hirveä, mutta ajokaudella arkikäytössä on oppinut kyllä arvostamaan bemua. En tosin keksi mitään pahaa Xevostakaan... Onhan tämä jyhkeämpi ja vakaampi kaikin puolin. Varsinkin kaarreajossa on naama virneessä :D.
Nyt ensimmäinen täysi ajokausi lähenee viimeistä kolmannesta ja mittariin on kertynyt yhteensä reilut 20 000 km ja ajokin mittariin 30 000 km. Kuluvien osien lisäksi iskarien tiivisteet piti vaihdattaa ja takuuvaihtoon on mennyt jotakin. Tosin itse ei tarvinnut mitään ruinata vaan huolto ja BMW sopivat keskenään kaiken.
Ajonopeudet - jooo, varsinkin kun Turku jää taakse :D. Siellä onkin tänä vuonna tullut pyörähdettyä useampaankin kertaan.